СОЛАРНИ СИСТЕМИ  отворен тип

на цени от 540лв

Улавят до 95% от слънчевите лъчи

Благодарение на високоефективно покритие, соларните системи от този тип успяват да абсорбират 95% от слънчевата светлина, като за инсталацията им не е необходимо монтиране на допълнителна тръба за циркулация между силарния панел и водосъдържателя. За нормална работа на соларния панел и оптимално налягане, ние от Di Calore препоръчваме монтажа да буде направен поне на 3м над смесителната батерия.

Затопляне на 
водата

Когато водата в тръбата се загрее, тя започва да се измества от студената, която пада на долу и така, докато водата във водосъдържателя и тръбите не изравни своята температура. Силно абсорбиращите вакуумни тръби показват забележителни резултати дори в НЕ толкова слънчеви дни. Тръбите са устойчиви на градушка до 28мм. Допълването на системата става посредством електроника на следене на нивото.

Предлагат се с различни обеми

Соларните системи Di Calore се предлагат във варианти 120, 150 и 200 литра, като в комплекта е включен възвратен клапан, електроника и електрически нагревател за допълнителен комфорт в не-толкова слънчевите дни. Водосъдържателят е изработен от неръздаема стомана с дебелина 1.5см и е изолирана с 50мм полиуретанова пяна, която има много високи изолационни свойства. Всички продукти са с 2г гаранция.